Бременност

Най-големите страхове на бременните, които почти никога не се случват

И слава Богу!

04.11.2013г. / 16 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Сексът никога няма да бъде същият

Напротив, ще бъде по-хубав. Ако правите упражнения, за да се стегнете, както тялото, така и влагалището (при нормално раждане), няма да имате никакъв проблем със секса.

Раждането ще бъде много болезнено, няма да го издържа!

Това му е хубавото на нашето съвремие – има такова многообразие от училища за родители и курсове за бременни, където ще се научите на различни техники да контролирате болката и да я блокирате чрез правилно дишане. Необходимо е само да се поинтересувате и да бъдете позитивни. Негативната нагласа, че ще боли и няма да изтърпите болката не ви помага и е добре да го разберете по-рано.

Ами ако се изпусна насред раждането?!?

Един от най-неудобните и срамни страхове, които притесняват жените е как ще се представят в родилната зала – дали няма да се изпуснат пред всички лекари, сестри, акушерки? Дали няма да изпуснат газ или пък да изпсуват от болка, всичко това губи значение в мига, в който ви поднесат да целунете малкото си съкровище за първи път. На никой в залата няма да му направи особено впечатление, какво ли не са виждали и чували. И в крайна сметка, най-важното е да си свършат работата добре – да изродят вашето бебенце успешно. И нищо друго няма значение, затова не се тормозете с излишни и безсмислени страхове. Концентрирайте се върху положителните и хубави неща. Насладете се на моментите с бебо в корема ви, защото са уникални и незабравими!

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Men ( преди 10 години )
Проблемът е, че ако искате да изглеждате и да се чувствате като преди бременността, трябва да полагате много усилия и това е много досадно, защото преди да забременеете, не е имало нужда от това...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време