Бременност

Най-добрите секс пози за зачеване

Опитайте всяка от тях за гарантиран успех!

23.02.2016г. / 16 50ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Много изследвания показват, че някои пози играят важно значение при зачеването. Двойките, които изпитват затруднения в репродуктивно отношение са готови на всичко, за да успеят.

Пък и това е най-лесното и приятно нещо, което можете да направите, за да заченете по-лесно. Ето кои пози увеличават шансовете ви!

Мисионерска поза

Най-тривиалната сексуална поза за повечето хора. За мнозина тя е скучна, но в случая е една от най-ползотворните. Мисионерската позволява добро и дълбоко проникване, което увеличава шансовете за зачеване.

Можете да дадете още по-голям тласък на гравитацията като подпрете ханша си с възглавница. Така гръбнакът се повдига и семенната течност навлиза по-добре към яйчниците.

Крака до главата

Тази поза е малко трудна за изпълнение. За по-пластичните жени тя не би била проблем. Прилича на мисионерската, само че краката са максимално доближени до главата. Коленете опират в ушите.

Позата се изпълнява с помощта на партньора ви като той притиска краката ви към главата. Така постигането на по-дълбоко проникване е гарантирано.

Лъжички

Ако не сте опитвали тази поза, сега е моментът да го направите. Мъжът и жената лежат на една страна с лице, гледащо в една и съща посока. Жената е пред мъжа, той прониква в нея откъм гърба.

Позата е любима на много хора, защото позволява стимулация на ерогенните зони, каквато при мисионерската е почти невъзможна.

Свързани статии

Люлка

Поза люлка е подобна на лъжичките, само че партньорите са лице в лице. Жената трябва да увие единия си крак около рамото на мъжа, за да му даде възможност за по-дълбоко проникване. Позата е идеална за постигане на по-бързо зачеване.

Странично проникване

Жената лежи на една страна с повдигнат крак, свит в коляното. Другият крак е изпънат. Мъжът застава между краката на партньорката си, повдига леко свития крак, за да може да проникне. За по-добро изпълнение той може да притисне повдигнатия крак до гърдите на партньорката си.

Кучешката

Кучешката поза е любима на много хора. Лесна е за изпълнение. Жената застава на колене, подпряна на ръце, а мъжът прониква в нея отново застанал в полуизправено положение на колене.

Седяща поза

Мъжът е в седнало положение с леко разтворени крака. Жената сяда в скута му като обгръща с крака кръста му. Така той може да контролира интензитета и дълбочината на проникването.

За гарантиран успех опитайте всяка една от позите!

Коментирай