Бременност

Лесен тест със сода показва пола на детето

Момче или момиче?

03.12.2018г. / 15 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато една жена разбере, че е бременна, първата ѝ мисъл е какъв ли е полът на бебето ѝ. Няма майка, която да не започне да се чуди какво ли ще е бебчето ѝ, за да знае какво име да му избере предварително.

Някои родители умишлено не искат да знаят пола на бебето, за да се изненадат, когато то се роди. Съображения много. Всеки има право да посрещне детето си по своя начин.

За тези обаче, които са нетърпеливи да узнаят, има един много прост тест за проверка на пола на бебето. За него ви е необходима обикновена сода за хляб.

Снимка: iStock

Какво трябва да направите?

Изпишкайте се в пластмасова чашка. Поставете 2 супени лъжици сода в друга пластмасова чашка. С помощта на капкомер отделете малко количество от урината си и го пуснете върху содата.

Ако содата започне да съска и да свисти, докато изливате урината, значи очаквате момче. Ако при изсипването нищо не се случи и урината просто попие в содата, значи очаквате момиче.

Съвсем простичко е. В повече от половината случаи на провеждане на теста резултатите се оказват верни, според kidspot.com.au.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Дрън ( преди 5 години )
Статия от *** за ***, публикувана в *** сайт. Енджой.От редакцията:Благодарим за откровеното ви мнение. Чудно защо не сте си написали и името. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Р. ( преди 7 години )
До Pin: Щях да кажа същото. Ами ако очакваш момче и момиче близнаци? Тогава какво става със содата? :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Pin ( преди 7 години )
Според теория на вероятностите шанса да познаеш дали е момче или момиче е 50/50. От статия разбираме, че метода води до възможност 50/50 . Тогава защо да си губим времето и да хабим содата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време