Бременност

Росен Плевнелиев и Деси Банова ще имат момче

Щастливият баща потвърди новината

21.05.2018г. / 10 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Деси Банова е бременна с момченце, сподели президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) по време на церемонията по дипломирането на студентите в Американския университет в Благоевград.

Росен Плевнелиев бе специален гост на събитието, но дойде без Деси Банова, тъй като самият той каза, че вече имала коремче и предпочитала да си почива. На въпроса кога очакват бебето, Росен Плевнелиев отговори:

„Средата на септември чакаме бебето. Сигурно е, че ще е момченце.“

Според слухове двойката планира да вдигне сватба най-вероятно през лятото, преди да се появи бебето.

Деси Банова и Росен Плевнелиев разкриха своята любов пред медиите през месец октомври 2017 г. Тогава стана ясно, че няколко месеца по-рано двамата присъствали на едно и също събитие, където се харесали и започнали да общуват. Преди време чаровната Банова сподели, че е получила романтично предложение за брак от Росен Плевнелиев, по време на едно от пътуванията им до красивата Виена.

„В интерес на истината не беше изненада за най-близките ми, защото той още от самото начало беше споделил за сериозните си намерения. Просто беше изненада мястото и начинът, по който го направи.“ – сподели преди време бъдещата булка.

Коментирай