Мода

Жените след 40 могат да са дяволски красиви

07.08.2010г. / 15 07ч.
Мария Дуковска
Жените след 40 могат да са дяволски красиви

Чудите се дали няма грешка в заглавието? Не-е, няма, скъпи дами. Истината е, че жените след 40 години се разхубавяват.
Това се дължи на зрелостта и спокойствието, които притежаваме в резултат на житейския си опит. След тази възраст, ако една жена се поддържа и не се занемарява, лесно може да изглежда прекрасно. Неслучайно в Холивуд най-модерният израз напоследък е, че "40 са новите 20". Много от жените, прехвърлили тези години, продължават да се чувстват младежки, да се обличат добре и да се стараят да не приличат на лелки и старомодни домакини.

Ето няколко звездни примера на жени над 40 години, които изглеждат по-добре отколкото преди:

Сюзън Сарандън - известната актриса, която е на 64 години, все още изглежда прекрасно и не можем да й дадем годините. Доказателство, че зрелите жени са по-добрият избор е фактът, че Сюзън бе омъжена дълги години за 15 години по-младия от нея Тим Робинс.

Моника Белучи - безспорният пример, че жената се разхубавява с годините! Красива, чувствена, изящна - такава е италианската филмова звезда Моника Белучи, дори и на 46 години. Фантазията на милиони мъже по света, отново стана майка през 2010 -а година, без въобще да се притесни от възрастта си. Не по-малко привлекателният й съпруг Венсан Касел, е от дълги години с нея и няма никакво намерение да остави тази прекрасна жена.

Дженифър Лопес - латино дивата, която наскоро отбеляза своя 41-ви рожден ден, също може да се похвали с красив външен вид, напук на годините си. Сексапилната актриса и певица, известна най-вече с апетитното си дупе, стана майка за първи път на 37 години, доказвайки, че няма невъзможни неща. Малко след раждането на близнаците си, Дженифър блестеше на червения килим по-красива отвсякога!

***
Какво първо виждат мъжете в една жена
Хайди Клум - гола и красива на 37
Голи снимки на Анджелина заплашват брака й с Брад Пит

Коментирай
2 rate up comment 7 rate down comment
barabas0 ( преди 11 години )
това са пълни глупости за холивудските актриси! красиви са, защото всичко по тях е ПЛАСТИКА, филъри и ботокс. Няма нищо истинско по тях- зъби, устни, скули, корем , дупе, бюст, бедра, ръце- всичко е опъвано и запълвано. Процедури по подмладяване на кожата също..Блестяли след раждането! ГЛУПОСТИ!!! пластика, пластика, пластика... Ако питате пластичните им хирурзи, ще ви отговорят така!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар