Мода

Кои звезди са подобрили стила си с времето?

02.10.2012г. / 01 54ч.
Ана Петрова
Кои звезди са подобрили стила си с времето?

Помните ли как изглеждаше Дженифър Лопез преди около 15 години? Лъскава мадама, с голо коремче, къса пола и високи ботуши. А косата разделена от път по средата, спускаща се небрежно по раменете й. Днес никоя популярна звезда не си позволява да се показва по този начин, а Джей Ло е разбрала, че роклята е много по-подходяща за специални случаи, подчертала е красивото във фигурата си и се е доверила на фризьор.

За 10 години Бионсе скри голия кръст, показа бедрата и оформи прическата си. Типичният R&B стил с късите блузки и дънки с прорези през сантиметър вече са само част от миналото й. Ситно накъдрената й коса отстъпи пред вълнистите кичури и вече се вее свободно, придавайки на Бионсе изключителна женственост.

Супер моделът Хайди Клум може да се похвали с много добри фотосесии, но през 1999 се е объркала да сложи късо розово потниче и бяла дълга пола с мотиви, наподобяващи тези от по-старите турски килими. Тази година обаче ни зашемети на наградите „Еми“ с дълга синя рокля и с още по-дългите си бедра.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай