Мода

Задължителни модни аксесоари за Коледа и Нова година

Без кои аксесоари не можем да минем на коледните празници?

27.11.2012г. / 15 53ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само след няколко седмици е Рождество Христово – Коледа. Празничната треска обаче започва още отсега. Вече сме в бойна готовност за намаленията по магазините и чакаме само да бъдат обявени, за да атакуваме търговските центрове. А дотогава, ето кои аксесоари да си набележите за празничните коледна и новогодишна нощ, за да сте в крак с модните тенденции.

  • Малка чантичка

Актуални, стилни и женствени са малките чантички с метална верижка за дръжка. В момента са абсолютен хит в ярки цветове и в бляскави, брокатени визии. Наблегнете на червения, златния и сребърния цвят.

  • Обувки на висок ток

Без оплаквания, моля! В празничната нощ трябва да сте красиви и ослепителни, така че без мрънкане от типа „Краката ме болят“. Тази вечер трябва да сте неотразима и задължително на висок ток. Ако искате да сте сексапилна, обуйте високи обувки, а за да не ви болят краката, предварително разходете обувките вкъщи.

  • Водоустойчив гланц за устни

Гримът е неизменна част от външния вид, а сочните устни провокират и привличат мъжкото око, както нищо друго. Затова още отсега набележете гланц за устни, но водоустойчив, за да не търчите през 5 минути до тоалетната да си слагате, и чакайте коледните намаления.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
к ( преди 11 години )
Ех, кифленски истории... и какво като сложиш висок ток, по - красива няма да станеш
отговор Сигнализирай за неуместен коментар