Мода

Как да изглеждате зашеметяващо за Коледа и да спестите пари?

Възползвайте се от страхотните коледни промоции във веригата за химическо чистене 5aSec България

12.12.2012г. / 15 08ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

В навечерието на Коледа всичките ни мисли са насочени към приготовления за светлия празник – украса, подготовка на празничната трапеза, купуване на подаръци и не на последно място, грижа за външния ни вид! За да сте в прекрасна форма, блестящи и красиви за най-специалните дни в годината, е задължително тоалетът ви да е изряден.

Ателие за химическо чистене 5aSec България предлага чудесни коледни промоции, благодарение на които ще спестите много време и пари, ако се възползвате от тях.

Ако искате да изненадате ваш любим човек със страхотен подарък, може да му подарите талон за отстъпка, с който той ще получи до 50% намаление от услугите на веригата за химическо чистене.

С талоните за отстъпка в 5aSec България не само ще спестите пари, но и ще имате възможност да се възползвате от услугите за дълъг период от време. Промоциите са валидни от 10 декември 2012 г. до 28 февруари2013 г.

Специалната празнична оферта може да се използва във всички ателиета от веригата 5aSec България.

Офертата на ателието предлага промоции само за услугите почистване и гладене на дрехи, като за почистване на рокля се ползват -50% отстъпка от редовната цена, -30% за сако, -20% за палто, -10% за 5 и повече дрехи, донесени при едно посещение.

Талонът за отстъпка трябва да се предоставя винаги при използването му.

Веригата 5aSec предлага бързо и качествено почистване на цялата гама от текстилни артикули, дори и за най-деликатните материи – дрехи, спално бельо, домашен текстил, кожени облекла. Сред основните й услуги са отстраняване на петна, парно гладене, химическо чистене и водна обработка с професионална техника и висококачествени препарати.

В България 5aSec има 9 ателиета, разположени в София и Пловдив. Повече информация за услугите на 5aSec може да откриете тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
dc ( преди 11 години )
Оооф, след като от пръв поглед срещнах името на една марка няколко пъти, изобщо не си направих труда да прочета статията, ясно е, че става дума за реклама! Заврете си рекламите.... еди къде си :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )