Мода

5-те звезди с най-уникална визия за 2012

Приятни, неприятни и шокиращи изненади ни поднасят звездите

21.12.2012г. / 16 41ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Под уникално в случая не трябва да разбираме само „стилно“ и „добре“. Уникалността на човек се крие не само в позитивните му качества, добрите му маниери и и различните му идеи. В случая въпросната уникалност е плод на крайно изтънчен вкус, класа, вик за внимание или стилист с болен мозък. Ето кои са звездите, които гордо се нареждат в класацията.

Бен Уишоу

Невероятният гийк от последната серия на „Джеймс Бонд“ кара много жени да припадат по изключително елегантния и все пак непретенциозен външен вид. Плетена жилетка с тъмносин кант, ризи с вратовръзка, очила с дебела рамка и артистично сресана коса, този младеж не само се вписва идеално в ролята си, но и издига естетиката за мъжете със самочувствие от своята специалност на съвсем ново ниво.

Свързани статии

Гуинет Полтроу

Красивата американска актриса, която се справя блестящо с ролите си както в екшъна „Отмъстителите“, така и в романтиката „Влюбеният Шекспир“, продължава да ни кара да изпадаме в умиление всеки път, когато я съзрем на червения килим. За разлика от много други свои колежки по професия, тя не разчита на разголването на плът и арогантно поведение, за да привлече обективите на фотоапаратите. Изчистени рокли, нежни матови цветове и кралско излъчване превръщат образа й в икона на чистата красота.

Марк Якобс

Нещата стават интересни... Бабите и лелите отдавна прескачат модните канали по телевизията. С известно право обаче, защото кой би могъл да нарече „мода“ разхождащи се чайници, дървета, ексцентрично нахвърляни платове и полуголи модели с маски? Марк Джейкъбс, ето кой. Той е не само от водещите дизайнери в света на модата, но очевидно е и неописуемо либерално и експериментално настроен. Фотоапаратите запечатват следния негов образ: облечен в риза – една дълга, дълга, дълга прозрачна риза с дантелени детайли, бели боксерки под нея, високи черни чорапи и черни обувки. И не, за жалост, това не е шега.

Азеалия Банкс

Продължаваме в същия дух! Младата рапърка, която напоследък става все по-популярна сред слушателите, меко казано ни втрещява с избора си за костюм. Тази девойка, която принципно не стига твърде далеч със стила си на обличане и избира дрехите си със вкус, решава да разчупи нормите и се появява в лилав сутиен, дълга бляскава пола в същия цвят с разделен през половината шлейф и с боядисана в червено коса. Дами и господа, представяме ви алтернативния вариант на Малката русалка!

Малиа и Саша Обама

Двете момичета с невероятния късмет да си имат татко-президент имат възможността да търсят и откриват своя стил ежедневно и ежечасово. Въпреки присъщото самочувствие на хората от тяхната класа, двете девойки, които са на 14 и 11 години, не се влияят от изкривената представа за „модерен стил“, който се налага от много попизпълнители в Северна Америка понастоящем. С разнообразие в цветовете, изчистени модели и приветливо „сладурско“ излъчване, Малиа и Саша могат гордо и спокойно да вървят редом с родителите си. И като споменаваме родителите им – не може да не се отбележи и влиянието на вкуса на майка им в цялата философия с обличането.

Коментирай
Здраве и красота