Мода

Какъв сутиен да изберем за рокля без презрамки или с гол гръб?

Най-подходящите сутиени за всеки тип рокля

19.03.2013г. / 12 10ч.
Аз жената
Снимка: Bra clinic

Снимка: Bra clinic

Един от най-големите проблеми на жените, свързани с обличането е намирането на подходящо бельо. Особено, когато случаят е официален и налага да облечем по-специална рокля, примерно с гол гръб или без презрамки, с много дълбоко деколте и т. н. Тогава се втурваме по магазините с надежда да открием това, което ни трябва. Но знаем ли какво да търсим? Консултантите на Bra Clinic предлагат няколко модела бельо, което покрива търсенето за най-различни официални облекла:

Важен е изборът на сутиен, но още по-важен е, когато сте избрали рокля без презрамки. Тогава сутиенът трябва да е достатъчно стабилен, за да издържи тежестта на бюста, без обаче да увисва и без, разбира се, да слагате от неестетичните силиконови презрамки, които развалят цялостната ви елегантна визия.

 

Дълбокото деколте е предизвикателство за жените, защото трябва да покажат прелестите си, но без да е пошло или неестетично. Гърдите следва да са добре повдигнати, стегнати и най-важното – дамите да се чувстват комфортно в бельото и роклята си.

 

За рокля с изрязан или гол гръб в никакъв случай не избирайте сутиен със силиконов гръб. Той само ще развали линията на фигурата ви, освен ако не сте си избрали такъв аксесоар, който да е украсен с камъни или пайети, за да е в тона на роклята ви. Ако вашият случай не е такъв, по-добре изберете сутиен или силиконови чашки без презрамки и гръб, който ще държи бюста прибран и стегнат, без да чувствате дискомфорт.

Коментирай