Мода

Нови дрешки, нов късмет

Разнообразете стила си, подновете гардероба си!

29.03.2013г. / 14 31ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Омръзна ли ви вече от все същите дрехи по закачалките и чекмеджетата в гардероба? Щом търсите промяна във външния си вид, значи има и „вътрешна“ причина да искате да изглеждате различно. Срещнали сте нов човек? Започнали сте нова работа? Преодолели сте тежък момент? Открийте това, което ви вдъхновява и кара да търсите промяна, и се захванете за работа.

Бъдете идейни или вижте чуждите идеи

Свързани статии

Грабнете някое модно списание или се разтършувайте в интернет – може да ви прилошее от огромното разнообразие от идеи. Пуснете си телевизора и потърсете онзи канал с модни ревюта, който винаги прескачате. Ако нищо не ви хареса – идеално! – поне знаете какво не искате. От друга страна, няма как напълно да отречем дрехата на един модел, защото ако се загледаме, винаги можем да намерим нещо, което да ни направи добро впечатление. Малко по малко представата ви за новия ви външен вид ще се избистри в съзнанието ви. Отиваме на следващата стъпка...

На пазар!

Вече знаем какви модели търсим. А цветовете? Повечето жени се оказват заобиколени у дома от закачалки с черни и тъмносини дрехи. Да, в неутралните цветове няма нищо лошо и могат да грейнат с правилния аксесоар, но често доскучават. Не се притеснявайте да мерите яркочервени блузи, светлосини панталони, жълти поли, оранжеви рокли.

Разнообразете наличното

Може би преди сте имали няколко тоалета, на които сте разчитали ежедневно. Панталонът с бялата риза и сакото, дългата пола с едноцветната блуза и ниските ботуши... Всички си имаме поне по един комплект дрехи, който ни спасява в моменти, в които за пореден път се чудим какво да облечем. Спрете да залагате на сигурното. Комбинирайте панталоните на щампи с ярката блуза, с черния потник, със синята риза. По същия начин изберете „приятелчета“ на полата си. Твърде късата рокля можете да носите като туника с новите дънки. Не се притеснявайте да импровизирате.

Аксесоарите

С новите дрехи и новия стил идват и новите аксесоари. Влезте в магазин за мъниста, камъчета, верижки и си направете сами обеци, гривни, колиета... С малко пари ще можете да си направите бижу, което да пасва на новия шал или да се върже с новата чанта. Бъдете модел на собствените си дизайнерски хрумвания и бъдете смели в промяната си.

Коментирай
Свободно време