Мода

Цвете в косата – пролетен аксесоар

Как да прибавим цветя в аксесоарите си?

16.04.2013г. / 13 00ч.
Петя Зефирова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Отдавна вече момите не ходят по чешмите с бодната китка в косата, но пък за сметка на това си имаме я червило, я сенки, я някой друг аксесоар, с който да подчертаем женствеността си. Особено през пролетта, когато цветята полудяват да цъфтят и да ухаят приятно, едно от най-нежните неща, които може да види човек е момиче с цвете зад ухото.

Как можем да прибавим цвят, ако и да е изкуствен, към външния си вид?

Диадема

В много магазини се продават диадеми с вплетени или залепени за тях цветя. Някои от тях приличат дори на венци. Без да се превръщаме в древногръцка богиня, можем да използваме този аксесоар умело, за да изглеждаме по-пролетни от всякога.

Брошка

Свързани статии

Официална вечеря, театрална постановка, симфоничен концерт или друго място, на което обличаме любимото си сако – идеален момент да извадим старата си (или новата) брошка във форма на лилия от кутийката с бижута и да блеснем пред приятелите си.

Клипс за обувки

Всяка от нас има поне един чифт леки цветни пантофки за през лятото. Можете да ги разнообразите като им прибавите по един изкуствен гербер от всяка страна, закачайки го с клипс. Варианти и разцветки – колкото си искаме!

Пришити цветя

Вероятно все още пазите някоя стара лекьосана по невнимание чанта, която не смеете да носите пред хора, но много обичате. Бъдете изобретателни – пришийте цветенце към засегнатото място така, че никой дори да не предположи, че сте закърпвали резултата от момент на невнимание.

Коментирай
Здраве и красота