Мода

Кои са модерните цветове за 2013

2013-та в цветове!

17.04.2013г. / 17 25ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На международния моден подиум излизат нови цветове, които майсторски се използват при направата на най-последните тоалети. Знаем, че цветът на 2013 е смарагдовозеленото. Какво още да очакваме скоро като разцветка по магазините?

Праскова

Този цвят не само ще ви накара да изпъкнете, но и да изглеждате свежарски шикозно. Дори само перлени обички на ушите ще съживят тоалета и настроението ви.

Кралско синьо

Свързани статии

Кралското става все по-синьо, а пък ние в синьо ставаме по-кралски. Цвят за ценители, който създава впечатление за по-висока класа. Цвят, който присъства и в гардероба на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън.

Смарагдовозелено

Подходящо за всякакви поводи – превръща официалния тоалет в строга и елегантна дреха и освобождава енергията от ежедневните дрехи. Комбинирайте го с малко на брой, но бляскави бижута, за да заблестите и вие.

„Прашно“ жълто

Лимоненото жълто беше много често срещано през 2011 и 2012. За щастие неоновото жълто не се задържа дълго време на модния подиум и сега е подменено от далечния си братовчед, който се връща от дълъг тежък път. Цвят, който не търси внимание и донякъде внушава дори сериозности скука, но който, понеже е неутрален, дава възможност за комбинация с по-дръзки дрехи.

„Нямо“ сиво

Сиво, което стои идеално със сребърни мотиви и металик елементи. Идеално пасва на старите бабини сребърни бижута. „Нямото“ сиво кара всеки по-ярък цвят около себе си да изпъква още повече. Пробвайте на сива блуза да облечете червен панталон и да сложите ярко червило.

Коментирай