Мода

Райето в черно-бяло – как да го носим?

Вдъхновение от 80-те години

23.04.2013г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки:Getty Images

Снимки:Getty Images

Тенденциите в колекциите за пролет-лято 2013 година не спират да изненадват и напомнят за едни отминали години, в които музиката говореше и чрез облеклото, цветовете и аксесоарите. Тази година обаче, акцентът пада върху райето.

Графичните линии, били те хоризонтални или вертикални ни подканват закачливо, да
опитаме нещо различно. Няма ограничение как и къде да го носим. Да, точно така! Тази графична закачка присъства в колекциите на Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Alberta Ferretti, които предлагат панталони с вертикални райета.

Ето няколко съвета къде как и защо да носим полъха на 80-те.

В ежедневието:

На улицата погледите са след вас! Не се стряскайте, не е защото си мислите, че изглеждате глупаво! Изберете раиран панталон или рокля. Разбира се може да изберете комбинация от вертикални и хоризонтални райета.

Ако сте избрали панталона, към него добавете тениска или потник като не е задължително той да е изчистен откъм щампи – напротив .

Свързани статии

Завършете с дънково яке. Със сигурност някъде в гардероба пазите любимото яке. Металните отблясъци са разрешени – добавете ги като акцент. Те могат да присъстват под формата на аксесоари – гривни с капси, обемни гердани и за разкош – ефектни сандали на равна подметка или платформа. Червеното като цвят ще добави още магнетичност.

Този аутфит е подходящ и за почивните дни, когато искате да се чувствате удобно и свободно.

На работа? Защо не!

Тук комбинацията райе и дантела придават един нежен и стилен имидж. Цветовете са
кремави. Комбинирайте черен панталон с екрю или бяла блуза, чието бие е украсено с фини дантели или малки и нежни камъни и завършете със сако на райе.

Обувките са елегантни, но не непременно черни, а в пастелен цвят. По-широка гривна от слонова кост допълва и разчупва иначе строгия дрескод, ако спазвате такъв разбира се!

Вечерта е наша!

Магнетична и необикновена! Нека тя да бъде за фините райета, обемни обици, високи сандали и клъч. Цветовете са черно и бяло, разбира се може да се включат и неоновите цветове. Каквото и да изберете, вие сте звездата под диско топката, нейните светлини само ще отразят вашия стил пречупен през призмата на диското, защото пролетта и лятото не са били никога толкова забавни!

Снимки: Getty Images

Коментирай