Мода

Горещи шопинг емоции в работно време

Има ли жена, която не обича да пазарува?

20.05.2013г. / 09 20ч.
Аз жената
Горещи шопинг емоции в работно време

Надали някъде по света съществува истинска жена, Жена до мозъка на костите си, която да не обича да пазарува! С повод, без повод, по празници, в делници...просто за настроение или за да пребори лошото настроение, за отмъщение на половинката, на „най-добрата си приятелка“, на съседката от втория етаж...         

Това  творческо начало, желанието и умението да пазаруваш абсолютно винаги изгодно, което е водещата сила у всяка една истинска Жена, прави шопинг туровете още по-безмилостни. И без друго вече няма никакво значение колко е часа, дали денят е делничен или уикендът е настъпил, в коя точка на земното кълбо се намираш и с какъв месечен доход разполагаш... навсякъде около теб и по всяко време валят предложения, изгодни предложения...  реклами за дрешки, обувки, чанти, бижута, бельо, аксесоари за теб самата, членовете на семейството ти и дома ти.

На всичкото отгоре всички тези предложения са маркови, висококачествени, с големи отстъпки...  само на клик разстояние. Възможността да си създадеш една толкова приятна емоция е така изкушаваща, че може би никоя жена дори не опитва да й устои... предложенията са наистина изгодни, което автоматично задейства сигналната лампичка в мозъка на всяка претендентка за титлата „изгодна модна шопинг Дама“. 

В тези знойни, летни месеци...  една част от нас, модните Дами, се препичат на някой красив плаж с леден коктейл в ръка, то друга част от същите тези модни Дами се трудят усърдно пред модерните или не чак толкова модерните си служебни компютри и сърфират из онлайн магазините, за да се помъчат да натрият носовете на онази част от женската нация с ледените коктейли в ръка.                                                                

Една бърза обиколка на виртуалните витрини ни закотвя във FashionSupreme, където откриваме страхотни разпродажби, с цени до -75% на известни и все още не до там известни  имена в модния бранш.

Буквално пред очите ни и без друго ограничените количества се стопяват, което веднага ни подсказва, че има Дами, които вече познават този шопинг рай и ние трябва да наваксаме бързо. Лесната навигация в магазина ни ориентира в предлаганите марки, позволява да разгледаме детайлно всеки избран от нас артикул и кротко очаква да вземем решението...

Затова, нека разгорещим още малко и без друго знойния си летен работен ден! Нека си доставим съвсем заслуженото чувство на задоволство, което изпитва всяка Дама без значение дали е с коктейл в ръка или неуморно трака по клавишите на служебния компютър, винаги когато може да се похвали с нова придобивка. Защото FashionSupreme е раят на горещите шопинг емоции!  

Коментирай