Мода

Стил и лятно настроение с новите колекции на Ulla Popken и Gina Laura

Колекцията на Ulla Popken се обновява всеки месец, а размерите са от 42 нагоре

21.06.2013г. / 11 20ч.
Аз жената
Стил и лятно настроение с новите колекции на Ulla Popken и Gina Laura

Немската марка дрехи Ulla Popken вече има българска страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Ulla-Popken-Bulgaria/537034829683061?fref=ts.

Колекцията на Ulla Popken се обновява изцяло всеки месец и точно фейсбук страницата е мястото, където можете да разгледате цялата колекция на марката. Моделите на Ulla Popken се предлагат в 5 основни линии, подходящи за всеки вкус и в размер от 42 нагоре.

В българския магазин на Ulla Popken можете да откриете и дрехите от лятната колекция на Gina Laura, която следва мотото „Моят Стил – Моят Свят“ (My Style – My world).

Изисканите женствени дрехи на Gina Laura се предлагат в размери от 36 до 48, а два пъти в месеца има и ново зареждане.

За всички верни клиенти и почитатели на Ulla Popken началото на лятото е особено специално, защото тогава те могат да получат своите специални членски карти.

Чрез тях те могат да събират точки, докато пазаруват от актуалните колекции и на база на натрупаните точки да получат специални подаръци и награди.

Много стил и свежо настроение предлагат летните колекции на Ulla Popken и Gina Laura. Летните модели са в пъстри цветове, вдъхновени от природата и морето. Преобладава синьото във всичките му нюанси.

Моделите пленяват с чара от цветови комбинации – експлозивна смес от розово, оранжево и кафяво, които отвеждат представите ви на екзотично пътуване по света.

Четири уникални цветни теми предлага Gina Laura в летните си дрехи – темата „градско сафари“ е решена в каки, жълто и морскосиньо. Темата „море“ е представена в синьо и зелено, темата „розов рай“ изобилства от нюанси на розовото, а темата „африканска душа“ смесва оранжево, червено и кафяво.

Само в магазина на марката в Мол Сердика Център след броени дни започват летните разпродажби, а през втората половина на месеца ще бъдат налични и новите модели от юлските колекции на Ulla Popken и Gina Laura.

Коментирай