Това лято различното в банските костюми при дамите ще бъдат точките. Закачливи, големи или по- малки, леко напомнящи за 70-те. Цветовете ще са комбинация от бяло и черно, червено и бяло и малко синьо в аксесоарите за коса. Не забравяйте да добавите интересна шапка, обемни и много на брой дървени гривни, също с точки по тях.

Още по темата

В седмицата на модата, която се проведе преди няколко месеца в Рио, бяха показани именно тези свежи идеи изцяло в точки. Едно нестандартно виждане за морски имидж с много настроение, напомнящо леко за pin – up момичетата. И въпреки че тези красиви, сексапилни и излъчващи невинност момичета привличат вниманието към себе си в края на 40-те години на миналия век, можем да кажем, че тези предложения за бански обединяват няколко периода в историята на женската мода.

Точно такива ще бъдем и ние това лято. Изберете красив бански на точки, небрежно прибрана коса с широка лента или шал и разбира се черна очна линия. Висока талия, изчистени линии, роклички и панталонки отново в нежен десен на точки, красиви сандали и едно намигване, с което да бъдем различни това лято.

Снимки: Reuters