Мода

Бижута от метал и камъни – хит в колекциите есен-зима 2013-2014

Минимализъм, бунтарство и ангелско излъчване пресичат ренесансовата епоха

22.08.2013г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато за първи път посрещнахте идеите  на дизайнерите за есен-зима 2013-2014 разбрахте, че ще бъдете облечени в туид и кашмир, в поли и рокли обсипани с кристали и пера, обувки с естествен косъм и много фини материи и бродерии. Високо ниво и елегантност, за което говорят прецизните изработки на моделите.

Зашеметяващо е точната дума. Минимализъм, бунтарство и ангелско излъчване пресичат ренесансовата епоха. Не само в облеклото, но и в тенденциите за бижутата. Масивни и обемни гривни, гердани и обеци. Наслагването на дрехите се прехвърля към наслагването на бижутата. Няколко различни гердана един върху друг.

Свързани статии

Пищност, но е и натруфеност. Вдъхновяват, всяка една част от тях е нотка креативност, която заслужавате да носите върху себе си. Ако в колекцията на Валентино единствените бижута бяха роклите, които моделите носеха върху себе си и красивите плитки в косите, то в колекциите на Версаче, Долче и Габана, Шанел и Джамбатиста Вали прозира нещо ново и различно в тенденциите за бижутата. Много шипове, метал и камъни на едно място. Студени и топли цветове подходящи за всеки стил.

Разгледайте галерията ни и изберете това, което се доближава най-много до вас.

Коментирай