Мода

Високите токчета – хит за есента на 2013

Естествена кожа и косъм, велур и вълна са материалите, от които са изработени вашите нови любими обувки

19.09.2013г. / 08 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази есен високите токчета са повече от задължителни, защото ще са изключително актуални. Те ще бъдат с различна дебелина и височина. Запазено място имат и високите платформи.

Цветовете при есенните обувки са повече от разнообразни. Безброй много цветни комбинации, които са подходящи за всеки вкус и стил.

Но все пак има нещо характерно, което бе актуално и миналата есен и това е стилът винтидж. Невероятно шик, обувките с пискюли, с муцуни тип „бомбе“ носят едно особено настроение. Смесването на стиловете прави винтидж нишката още по-търсена от дамите.

Свързани статии

Естествена кожа и косъм, велур и вълна са материалите, от които са изработени вашите нови любими обувки. В предната си част те ще бъдат леко заострени или пък кръгли. Може да ги намерите с отворена пета, с катарами или тип боти. Как да ги съчетавате?

Имате пълна свобода. И все пак, ако сте избрали нещо по-екстравагантно, нека то бъде фино допълнение към рокля или пола, за да се види идеята на модела. Панталон с дължина до глезена също е добро решение, защото отново ще изпъкне моделът на обувките.

Не забравяйте да си закупите и специална „козметика“, с която да поддържате вашите обувки винаги като нови. Велурът се нуждае от спрей, който да го предпазва от влага и дъжд. За кожените обувки също се предлагат бои, които предпазват. Разгледайте галерията ни и изберете вашите обувки.

Снимка: Reuters

Коментирай
Свободно време