Мода

„Мис България“ 2009 Антония Петрова показа бюста си на модно ревю

Моделът показа голия си бюст докато дефилираше в ревю на Жени Живкова

19.09.2013г. / 15 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Вчера се проведе есенно-зимното ревю на известната дизайнерка Жени Живкова. В модното дефиле участие взеха едни от най-красивите и популярни български модели.

Прелестите си обаче успя да покаже открито само една – „Мис България“ 2009 Антония Петрова. Миската, омъжена за руския бизнесмен Александър Бередин, разходи прекрасен черен тоалет по... силиконови гърди.

Докато дефилираше на подиума, облечена в дълга черна рокля, бюстието на дрехата се свлече и голите гърди на манекенката бяха показани пред всички.

Не е ясно дали това беше трик от страна на моделката да привлече окото на фотографите, тъй като тя побърза да вдигне бюстието. И все пак, сцената бе заснета от всички модни фотографи и успя да види бял свят...

Снимки: Булфото

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Погнусена ( преди 10 години )
Толкова отвратително! То не е силикон, не е джуки нямам думи просто!!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Не Светла, ( преди 10 години )
Подобен на тая несретна к... ва, силиконов крокодил, мога да видя и да си купя от всеки детски магазин (от щанда за тийнейджъри с куклата Барби) , но нещо истинско па макар и много по скромно е къде-къде по вълнуващо!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Sheyla ( преди 10 години )
Уникално,наистина!Вярно,че вече го правиха всички световни знаменитости,но КРОКОДИЛ със силикон!това наистина си заслужава да се види!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар