Мода

Звездните къси прически

Късите коси завладяха модния звезден подиум

02.10.2013г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Майли Сайръс. Снимка: Reuters

Майли Сайръс. Снимка: Reuters

Тенденциите в прическите за сезон есен-зима на 2013-2014 са повече от разнообразни. Прави и дълги коси, такива, които са на вълни или оформени в красиви букли, къси дамски прически и какво ли още не.

Всяка дама ще може да открие себе си с нова прическа за сезона, според нейните предпочитания, овал на лицето си и т. н. Късите коси завладяха модния звезден подиум.

Прически, лесни и удобни за поддържане, които създават коренно различна визия. Ако сте решили да се разделите с дългата коса или да промените малко прическата си, ето няколко добри идеи за това как да носите късата коса.

Първото предложение е прическата на Ан Хатауей. Въпреки че младата актриса отряза косите си за снимките на „Клетниците“, тя продължава да поддържа по-къса прическа, която много й отива.

Без значение дали ще е в руси нюанси или в цвят на лешник, красивият бретон може да се оформи назад с лек обем или да пада встрани.

Майли Сайръс определено повече ни харесваше с дългите си и небрежно разпилени коси, но славата изисква човек постоянно да променя визията си. Прическа, която смело може да бъде наречена „прическата с две лица. От едната страна е добре оформената й коса в руси кичури, а от другата е почти обръсната. Единственото „неудобство“, което създава тази прическа е ежеседмичното бръснене на косата, за да не губи своята идея и чар.

Мишел Уилямс е поредното доказателство за това, че дами, чийто овал на лицето е по-широк, не е задължително да носят косата си покрай лицето. Красивият и асиметричен бретон гали едната страна на лицето и омекотява овала.

Чарлийз Терон е красива както с по-дълга, така и с по-къса коса. Тя залага на късия бретон за разлика от останалите дами, които ви представихме. Прическа, подходяща и за чупливи и къдрави коси. Вълните сякаш леко пълзят по главата й.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
wera ( преди 10 години )
da, i az predpochitam dulgi kosi... spored men trqbwa da imash perfektni cherti za kusa kosa..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
lilly ( преди 10 години )
Отиват им тези визии,въпреки че аз предпочитам по-дългите прически.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар