Мода

Красиви като Моника Белучи

Носете перли, лек грим и нещо на цветя

05.10.2013г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Моника Белучи Снимка: Reuters

Моника Белучи Снимка: Reuters

За женската красота няма възраст и Моника Белучи е едно от доказателствата. Няма как да пропуснем да споменем, че красотата й се дължи на постоянни грижи. Всяка сутрин денят й започва с взимане на контрастен душ за стягане на кожата.

През деня се старае да поставя върху кожата си грим, който само да подчертава красотата й и да стои естествено. Най-често се спира на бронзов руж и сенки с леко кафяв оттенък. Върху устните си поставя пепел от рози или яркочервено червило, под което изпъкват плътните й устни.

За красотата на косата си се доверява на зехтина. Преди да я измие, тя поставя по дължината й малко количество зехтин, което е една от тайните на италианките за красива, здрава и лъскава коса. Обича да плува, да посещава часове по йога. Казва, че не спазва диети, а се храни здравословно.

Що се отнася до стила и на обличане, тя винаги изглежда зашеметяващо, дори в черен семпъл костюм. В гардероба й преобладава черният цвят. Харесва дантелата, защото това открива още повече женствеността. Усеща се красива във флорални мотиви и обожава обемните бижута и перлите. Предпочита да носи обувки на висок ток, които да подчертават красивите й глезени. Лице е на едни от най-големите брандове в модната, бижутерийната и козметична индустрия.

Разгледайте галерията ни и откраднете най-красивите идеи от стила на Моника Белучи. Вдъхновете се и сложете перли, сако, пола или рокля на флорални мотиви, пуснете косите си небрежно разпилени и „облечете“ устните си в червени нюанси и носете дантела.

Коментирай