След полите от тюл, трябва да обърнете внимание и на плисираните поли. Фини, падащи тежко материи, върху които играе безупречната линия на плисето. Плисираните поли са актуални както през пролетно-летния, така и през есенно-зимния сезон, също като полите от тюл.

Още по темата

Дължините на моделите варират от такива, които са над коляното, до поли покриващи върховете на обувките. Подходящи са за офис визия, градска мода или вечерно парти. Изключително комбинативни и стилни. И все пак как да съчетаете плисирана пола?

В този имидж се съчетават няколко интересни идеи. Тениска с надпис, пепитено сако и плисирана пола. Имидж, подходящ за градската мода. Освободен, противоречив и в същото време изключително модерен. Еклектиката е настроение, на което не всеки би се доверил, но винаги може да рискувате малко повече.

Плисираните поли, и особено тези с дължина до земята, стоят по-красиво, когато са носени с по-висока талия. Горната част, която може да е фин пуловер, риза, потник, тениска и т. н. винаги трябва да е скрита в полата, за да се види красотата на модела. В този случай е съчетана с класическа риза в деним, не бива да забравяте и за тях, защото също са актуални. Тънък кожен колан и кожена чанта в изчистени линии. Обувките могат да са половинки или боти на висок или по- нисък ток.

Още една приятна комбинация в топли есенни цветове. Малко винтидж настроение, което идва от модела на чантата. Максимално изчистена визия, но въпреки това забележима. За връхна дреха може да изберете късо кожено яке, сако или палто. Не пропускайте този красив елемент – плисето през следващите сезони. Преоткрийте себе си, създайте едно ново настроение под знака на стила и чара, който носи със себе си.

Снимки: obaz.com