Мода

Дрехи и аксесоари с естествен косъм – хит за есен-зима 2013-2014

Направете ги част от вашия гардероб

31.10.2013г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Естественият косъм отново е акцент в колекциите на дизайнерите за есен-зима 2013-2014. Дрехите и аксесоарите покрити с него и декорирани с различни щампи изглеждат красиви, луксозни и стилни.

Къде може да откриете този акцент и как да го съчетавате с останалата част от облеклото си?

Връхните дрехи

Връхна дреха изработена от кожа и покрита с естествен косъм, който е с детайли на сърца. По-често може да намерите щампиран естествен косъм в леопардов принт, но ако желаете, може да изберете нещо по-различно.

Връхни дрехи с естествен косъм може да намерите и изцяло в черно, бежово, кафяво, червено, които нямат никакви акценти върху себе си. Тази връхна дреха е подходяща както за градската среда, така и за завършек на вашия бизнес или офис имидж.

Чанта

Тази стилна и красива чанта е модел на Бърбъри и също е подходяща за бизнес имидж, за клуб или за стрийт модата. Много дами харесват комбинирането на различни принтове. Това е възможно да се случи и тук при дрехите и аксесоарите с естествен косъм. Важно е да внимавате с комбинациите. Например връхната дреха от първата снимка би се съчетала стилно с тази чанта. Идеите не се противопоставят, а имиджът остава стилен и забележим. Съчетайте с обувки от естествен косъм, но изчистени откъм принтове.

За дамите, които харесват баретки и винтидж стила е тази шапка, отново покрита с леопардов принт и естествен косъм. Един такъв акцент прави иначе семплата визия много по-раздвижена.

Не пропускайте и останалите аксесоари като обувки, часовници с каишка от естествен косъм, бижута, колани, ръкавици и шалове. Независимо, че са част от есенно-зимните тенденции, част от аксесоарите като бижута, обеци, чанти, боти може да носите и през пролетно-летния сезон.

Снимки: Reuters

Коментирай