Мода

Актуалните шалове и ръкавици за есен-зима 2013-2014 (галерия)

Къси кожени ръкавици без пръсти

02.11.2013г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Аксесоарите към облеклото са важен акцент. През есенно-зимния сезон обикновено носим шапки, шалове и ръкавици. Тенденциите при шапките може да разгледате тук. Що се отнася до ръкавиците и шаловете, отново ще можем да избираме между цветове, материи, плетки, модели.

При шалове търсете обемните плетени и многоцветни шал яки. Тях може да съчетаете към късо палто, яке, сако. По-дългите и отново плетени шалове могат да бъдат и едноцветни, класически модел, от фина прежда с малко ангора.

Когато изберете шал, който е многоцветен и с различни десени, той може да е допълнение към по-изчистен аутфит или напротив. Да съчетаете например пуловер на ромбоиди с раиран шал. Модата позволява да експериментирате и комбинирате цветове и десени, за да получите максимално добра и интересна визия.

Специално внимание обърнете на яките от естествена кожа. Те са изключително красиви и стилни, но са подходящи за един по-изискан офис, или бизнес имидж, или за коктейл.

Свързани статии

Във всекидневната визия, ако желаете да съчетаете останалата част от облеклото с яка от кожа, бъдете с класическо палто или късо кожено яке. Останалата част от визията също е добре да бъде по-семпла.

Ръкавиците ще бъдат плетени, кожени къси, кожени с дължина до лактите, кожени без пръсти. Тези, които са с дължина до лакътя може да сложите когато отивате на парти, към палто, чиито ръкави са с дължина около лактите, към сако, класическо палто. Имате много варианти, в които да направите ръцете си още по издължени и женствени.

Ръкавичките без пръсти може да намерите от кожа или плетени. Те подсказват за стрийт модата, за свободата на визията. Те също са подходящ аксесоар за парти, за клуб. Чудесно се съчетават към късо вталено кожено яке, пола от тюл и боти на висок ток.

Могат да бъдат покрити с капси или да са изцяло изчистени. За да откриете още красиви идеи, за това какви аксесоари да изберете за есенно-зимните месеци и как да ги съчетаете, разгледайте галерията ни със снимки.

Снимка: Reuters

Коментирай