Мода

Как да си направите красива диадема

Бързо и лесно

18.11.2013г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: honestlywtf.com

Снимка: honestlywtf.com

Модните дефилета не спират да вдъхновяват всички запленени от модата. Колекциите са различно красиви и грабващи по свой собствен начин. Съвременната мода учи и на свободен изказ, и на изобретателност. Затова споделяме една красива идея, вдъхновена от модните подиуми, а именно- как да си направите красива диадема в сицилиански стил. Аксесоар, който ще допълва стрийт имиджа ви или по-изискана визия.

Свързани статии

Това, което е необходимо е диадема с плюшено покритие или друг плат, която да е широка около 2 см. За да я направите наистина блестяща ще са ви необходими много камъни, перли и цветчета. Те могат да бъдат в различни цветове и размери. И не на последно място текстилно лепило на водна основа.

След като имате всичко необходимо за диадемата, вземете едно камъче, поставете малко количество лепило върху него и притискайки леко го залепете върху диадемата. Имате пълна свобода за това как да декорирате с акцентите. Поставяйте ги едно до друго или с малко разстояние между тях. Само след няколко минути ще имате красива уникална диадема, с която ще впечатлите всички.

Коментирай