Мода

Актуални прически според зодията

В крак ли сте с модните тенденции за сезона?

10.12.2013г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стрелец

Представителките на зодия стрелец обичат да изглеждат добре. Предпочитат косата им да е по момичешки очарователна и забавна, малко капризна и раздвижена. Но като цяло – лесна за поддръжка. Стрелците не обичат времето им за забавления да е заето от друга дейност, независимо дали става дума за прическа, която отнема по 45 минути сутрин рано, или семейни задължения. Не се страхувайте от промяна. Сигурни сме, че ще проявите креативността си и по отношение на прическата!

Козирог

Досущ като девите и козирозите са перфекционисти. Това е всеизвестен факт. Обичат традиционните стилове, които лесно могат да се адаптират и за офиса, и за свободното време. Практични са, залагат на модерна визия, но с класически цветове. Като любители на кератина, цинка и изобщо процедурите за поддържане здравината на косъма, козирозите са усвоили техен собствен стил по типично техния практичен начин. Те абсолютно винаги изглеждат изключително. Опитайте се да бъдете по-разчупени в прическата си. Ако сте с дълга коса – подстрижете я! Ако пък сте с къса – оставете я да порасне! Насладете се на промяната и на новата личност, която ще „изникне“ на повърхността.

Водолей

Водолеите са супер експериментатори. Обичат промените, дори разцъфтяват всеки път, щом опитат нов стил. Водолеят е свободомислещ човек, той не се колебае да се променя рязко, драстично и екстравагантно. Способни са да се подстрижат асиметрично и плюс това да заложат на дързък цвят! Именно затова изглеждат феноменално! Забавете темпото, насладете се на отражението си в огледалото! Зашеметяващи сте всеки път, когато решите да се разнообразите.

Риби

Рибите са много чувствителни натури, и поради тази причина са чувствителни и към модните тенденции в прическите. Но още по-чувствителни са, когато трябва да се впуснат в актуалните течения. Жените риби обичат естествеността, най-вече дългите (като на русалка) натурални коси. Лесно се влияят от стила на свои приятели. Ако стане дума за опитване на нова прическа, лесно се разубеждават заради несигурността си в крайния резултат. През зимния сезон е добре рибите да избягват сешоара и кърпата. Това ще ви помогне да избегнете негативното влияние на средата.

Коментирай