Мода

Секси бельо за празничната нощ

Как да съблазните любимия?

19.12.2013г. / 16 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В празничната нощ всяка дама би искала да блесне с красота и сексапил пред партньора си, затова освен за прическата, грима и празничния тоалет, дамите винаги мислят и какво бельо ще си сложат. Хубавото бельо е като хубавия парфюм. Не трябва да е тежко за сетивата, трябва да възбужда и да остави тайни спомени. Какво бельо да изберете за празничната нощ?

Най-напред започнете с избора на цвят. Той може да е в тон с официалния ви тоалет. Ако сте с по-светла кожа, сложете бельо, което да не я кара да изглежда твърде бледа. Бърз трик за тониране на кожата е използването на автобронзант. Ако вече имате шоколадов тен, може върху кожата ви цветовете да са контрастиращи.

За дамите, които са с по-закръглени талии, корсетът е добро решение. Красив е, повдига бюста и прикрива всички несъвършенства в коремната област. За тези дами, които имат по-голям бюст, сутиенът тип „бриджитка“ ще ги направи да изглеждат още по-секси, особено ако официалният тоалет е рокля с по-широко деколте.

Ако искате да изглеждате с по-дълги крака, задължително обуйте чорапи, които да бъдат секси захванати на дантелени жартиери. Акценти в бельото ще са дантелата, фините бродерии, камъните. Не пропускайте да си закупите и сатенена или копринена нощница, които да галят не само вашата кожа, но и тази на партньора ви.

Свързани статии

В допълнение, ако тази година сте решили Снежанка да отпадне като еротичен образ, може да си сложите красиви ангелски крила с черни или бели пера.

Разгледайте галерията ни с още красиви предложения за празничната нощ от Victoria's Secret.

Снимки: Reuters

Коментирай