Мода

Звездните тоалети на наградите „Грами“

Много блясък и красота

27.01.2014г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Пинк. Снимка: Reuters

Пинк. Снимка: Reuters

Само преди часове завърши връчването на 56-ите награди „Грами“. Червеният килим за поредна година събра едни от най-големите имена в шоубизнеса като Daft Punk, които взеха награда за албум на годината и запис на годината, Pharrell спечели четири награди включително и за продуцент на годината.

Риана взе престижната статуетка за албума „Unapologetic"“ Джъстин Тимбърлейк спечели три отличия, но не присъства на церемонията, Бруно Марс бе отличен в категорията за най-добър поп вокален албум. Както на всяка церемония, в която се раздават награди, така и при „Грами“ няма как да не се обърне внимание на тоалетите на едни от най-красивите дами.

Свързани статии

Много мъниста, пайети, големи цветни камъни и металик оттенъци бяха част от тоалетите им. Няма парти и церемония, на която да не присъства и ослепителната Парис. Както винаги изглеждаше зашеметяващо с дългата рокля с фини бродерии и гол гръб и небрежно прибрана коса на кок.

Скарлет Йохансон беше облечена в дълга рокля с актуалните за този и следващите сезони сребърни и металик оттенъци. Косата й бе оформена в конска опашка. Любима прическа на много дами, която е подходящ избор както за всеки ден, така и за по-официален повод.

Въпреки напредналата си бременност, певицата Сиара бе избрала рокля в пясъчен цвят със златни акценти, които подчертаваха шоколадовата й кожа.

Тоалетът на Рита Ора бе издържан изцяло в сребърно, а ретро къдриците и малката чанта тип „клъч“ направиха визията й още по-стилна.

Мадона бе избрала бялата визия. Стилен костюм с каубойска шапка и бастунче с кристална топка бяха част от аксесоарите на звездата. Винаги различна, открояваща се и стилна. В галерията ни може да разгледате още снимки с красиви звездни тоалети.

Снимки: Reuters

Коментирай