Мода

Висша мода в Париж (галерия)

Пищност и красота

30.01.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За поредна година седмицата на модата в Париж събра едни от най-големите имена в модната индустрия като Валентино, Жан Пол Готие, Ели Сааб и много други, за да представят „от котюр“ колекциите си за предстоящите сезони.

Свързани статии

И тази година те бяха надминали себе си и очароваха всички присъствали на модното шоу, което продължи няколко дни. Запазили характерните за стила си линии, в моделите присъстваха още повече ефирни материи, бродерии, пайети, камъни, надиплени акценти. Пищност и красота, която кани да посрещнем пролетта и лятото по-красиви и дръзки от всякога.

Забележителната бурлеска актриса Дита Фон Тийз също бе част от седмицата на висшата мода в Париж. Тя бе облечена в красив тоалет напомнящ пеперуда на модния дизайнер Жан Пол Готие.

Модният дизайнер Ели Сааб отново показа красиви рокли, обсипани с много дантела, фини бродерии, пайети, камъни и флорални мотиви. Както във всяка колекция, така и при представянето на моделите от висша мода не пропусна да включи и булчинска рокля, но не в класическото бяло, а в пепеливо розови нюанси.

В колекцията висша мода на Валентино присъстват предимно ефирните материи в бели, златни и зелени цветове, отново комбинирани с бродерии. Силно впечатление направи тази екстравагантна рокля, която бе изборът за тоалет на певицата Кейти Пери на наградите „Грами“, които се проведоха преди дни.

В галерията ни може да разгледате още снимки с висша мода от седмицата на модата в Париж.

Снимки: Reuters

Коментирай