Мода

Карл Лагерфелд шокира с модно ревю в супермаркет (галерия)

Творческият директор на Шанел представи тенденциите в есенно-зимната колекция

06.03.2014г. / 12 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако до този момент модните колекции се представяха в музеи, галерии и модни подиуми, то дизайнерът Карл Лагерфелд реши да изневери на тази традиция и да представи есенно-зимната си колекция за 2014-2015 година в голям супермаркет.

Свързани статии

Творческият директор на Шанел и този път шокира с невероятно модно ревю, за което бе изработен специален декор в Гран Пале (изложбена зала в Париж) напомнящ супермаркет.

Невероятната Риана, която беше облечена изцяло в дрехи на Шанел бе част от модния спектакъл.

Стоките в импровизирания магазин бяха брандирани с марката Шанел.

Сред гостите, които уважиха представянето на колекцията бяха Кийра Найтли, Ванеса Паради и Мелани Грифит, отново облечени в облекла на марката.

Модният спектакъл накара публиката да се почувства наистина като в хранителен магазин. Моделите дефилираха с колички за пазаруване и пазарски кошници, спираха и разглеждаха продуктите по рафтовете.

Бяха представени удобно изглеждащи модели дрехи в ярки и топли цветове. Не липсваха задължителни и правещи разпознаваеми марката перли и флорални мотиви. Лагерфелд предлага на дамите за следващите сезони свободата да комбинират смело спортните обувки с по-елегантни рокли или поли.

Спортни панталони на дупки, комбинирани с елегантно палто, сребърни оттенъци и широки кройки на панталоните в типичния за Шанел принт. В галерията ни може да разгледате още снимки от модното шоу.

Снимки: Reuters

Коментирай