Мода

Облечена като диско дива

Бъдете звездата на вечерта

07.03.2014г. / 09 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Харесвате ли огледалния блясък, брокатите и нашивките с ламе? Ако тези модни акценти, които ще са хит в колекциите за пролет-лято 2014 година ви допадат, то вие може да се наречете диско дива.

Свързани статии

Красивите акценти напомнящи за стилът диско и диско топките в клубовете са част от предложенията на Версаче, Том Форд и Ив Сен Лоран за следващите сезони. Те правят визията по-различна и могат да бъдат част от вашата ежедневна визия или имиджа ви за парти.

В колекцията за пролет-лято 2014 година на Ив Сен Лоран предложението към дамите е да съчетават по-късите и широки пролетни палта с отблясъци, с поли с висока талия и дължина малко над коляното. Моделът е обут с типичните за 80-те остри обувки в златно, които отново се завръщат, както и с чорапи до глезена отново с много диско отблясъци. Визия, която може да си позволите да носите не само вечер, но и денем.

В колекцията на Том Форд за пролет-лято 2014 година моделите са секси и отразяващи светлините на прожекторите – ефекта на диско топките. Впити панталони, туники и рокли са стилно съчетани с боти. С този имидж вие ще бъдете звездата на всяко парти. Няма нужда от допълнителни аксесоари като бижута. Достатъчно е да добавите малки и съвсем деликатно блестящи обеци или един по-голям пръстен.

Версаче изключително много залагат на красивите металик отблясъци в колекцията за следващите сезони. Ефирни материи, асиметрични кройки, флорални мотиви, които играят със светлините на прожекторите.

Осмелете се да добавите аксесоар или дреха в гардероба си за предстоящите пролет и лято, които да бъдат с блестящи, но не натрапчиви акценти, за една по-различна и красива визия на диско дива.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
Свободно време