Мода

Как да си направите колие с кристали

Колието е подходящо както за дневната ви визия, така и за вечерно парти

08.04.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: stripesandsequins.com

Снимка: stripesandsequins.com

Големите и цветни колиета ще бъдат хит през пролетно-летния сезон. Има разнообразни варианти, в които може да си ги закупите, а с малко повече търпение и въображение може да направите вашето уникално бижу. Споделяме една лесна и забавна идея. За да си направите колието ще трябва да минете най-напред през някоя кинкалерия.

Трябват ви прозрачни кристали, по възможност с различна големина. Друго, което е важно е да имат направени малки дупчици в единия си край. В зависимост от техния брой ще ви трябват и малки метални кукички. Основата на колието трябва да е верига, но не е задължително тя да бъде в златно.

Свързани статии

Колието може да направите с бели кристали, а ако искате да им придадете цвят, ще ви трябват няколко различни цвята лак за нокти. Най-напред боядисайте кристалите. Нанесете един или два слоя лак, но само от едната страна на камъните.

Оставете ги да изсъхнат добре и след това поставете металните кукички през дупките им. Накрая може да ги подредите на основата на колието както ви харесва на вас. Колието, което ще си направите е подходящо както за дневната ви визия, така и за вечерно парти или по-изискан случай.

Коментирай
Свободно време