Мода

Очила с флорални мотиви от Dolce & Gabbana (видео и галерия)

Очилата, както всичко останало в имиджа ви, предават настроение и нагласа към света около вас

26.04.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  facebook Dolce&Gabbana

Снимка: facebook Dolce&Gabbana

За пролетта и лятото на 2014 година ни очаква експлозия от флорални мотиви не само в облеклото, аксесоарите, маникюра, но и при рамките за очила. Когато говорим за изящество, традиции и майсторство, няма как да не споменем един от най-големите модни брандове Dolce & Gabbana.

Към поредната повече от успешна колекция за предстоящите сезони, марката предложи като стилно допълнение към визията и слънчеви и диоптрични очила. Какви рамки ще бъдат актуални? За дамските очила не само тази марка, но и други брандове предлагат флорални мотиви в рамките.

Много цветя в ярки цветове, върху плътни рамки с леко квадратна или издължена форма. Тенденциите в рамките за очила при мъжете ще напомнят много за класическите квадратни рамки в изчистен цвят или леопардов принт.

Специфичното на този модел очила е, че той е създаден специално за колекция пролет-лято 2014 на модния бранд. Очилата са изработени с невероятна прецизност и майсторство.

Ръчната изработка включва поставянето на микромозайка от цветя. Използвани са над 30 вида мозайки, които пресъздават цветове, венчелистчетата на цветята.

Свързани статии

Този модел, който наричат Mosaico е повече от луксозен и е създаден от около 1000 цветни микроплочки. Красивите очила с флорални мотиви са не просто аксесоар, който може да носите в слънчевите дни.

Те са едно бижу, което подчертава вашата визия, форма на лицето, вашия стил и изисканост. Очилата, както всичко останало в имиджа ви, предават настроение и нагласа към света около вас. Ако искате да бъдете забележителни не пропускайте да добавите в колекцията със слънчеви очила рамка с флорални мотиви.

А защо да не разнообразите и диоптричните очила добавяйки леко издължена форма и малко цветове към рамката им? В галерията ни може да разгледате още снимки на очила на модния бранд.

Снимки: facebook Dolce&Gabbana

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Жени ( преди 9 години )
много са красиви, дано все повече жени започнат да изглеждат по този стилен начин
отговор Сигнализирай за неуместен коментар