Мода

Красива прическа с плитки

Няма да ви отнеме повече от десет минути, за да оформите косата си по този начин

10.05.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Красивата прическа невинаги отнема много време. Понякога са ви достатъчни не повече от 10 минути и малко въображение, за да впечатлите всички с добре оформена коса. Споделяме една идея как в няколко лесни стъпки да си направите красива прическа с плитки.

Ще ви трябват сух шампоан за коса или пудра за коса, два малки ластика, няколко фиби за коса и четка.

Вземете предните кичури коса, срешете ги добре. За да фиксирате прическата и да придадете желания обем, нанесете в корените сух шампоан или пудра за коса, която придава обем.

Топирайте с гребен допълнително кичурите коса и поставете една-две фиби или малка шнола. Останалата пусната коса разделете на две части и от всяка оформете плитка, която фиксирайте с ластик.

След това кръстосайте плитките една върху друга. Прикрепете всеки край на плитката под останалата коса с помощта на фиба. За да бъдат неподвижни и да се получи красива прическа, поставете на няколко места фибички.

Свързани статии

Така плитките ще останат оформени в красив венец. Ако поддържате бретон, оформете го леко на една страна. По желание може да поставите и акцент в косите си като фиба с флорален мотив или камъни.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай