Мода

Модната икона Оливия Уайлд

Какво може да откраднем от нейния безупречен стил за пролет-лято 2014?

27.05.2014г. / 13 10ч.
Михаела Лазарова
Оливия Уайлд. Снимка: Reuters

Оливия Уайлд. Снимка: Reuters

В рубриката „Модна икона“ ви представяме Оливия Уайлд. Вероятно за повечето от вас красавицата е позната от нашумелия сериал „Доктор Хаус“. Оливия има естествена красота, която дължи на перфектната си порцеланова кожа и сини очи.

Тя винаги успява да изглежда забележително не само, когато се появява на червения килим, но и когато е облечена с джинси в ежедневието си. Била е лице на корица на едни от най-известните модни и женски списания.

Какво я прави наистина забележителна? Оливия изглежда прекрасно както с по-тъмнокестеняви коси, така и с меденоруси. Обича да разнообразява прическите си, но най-често забелязваме нейния блясък, когато е оформила косата си на конска опашка или небрежен кок.

Свързани статии

Когато носи пусната косата си, тя винаги добавя малко къдрици или пък е с перфектно права коса с дълбок и добре подреден бретон. Винаги нанася лек грим, който подчертава красотата на нейната кожа, както и зелените й очи.

В гардероба й преобладават дългите рокли, които разкриват красотата на деколтето й и изяществото на гърба й.

Какво може да откраднем от нейния безупречен стил за пролет-лято 2014? Изберете ефирните материи при роклите, полите и блузите. Животинските принтове ще бъдат изключително актуални, но ако бъдат ненатрапчиви както е във визията на Оливия.

Ако в гардероба ви все още нямате нещо с дантела, задължително поправете този пропуск. Дантелата ще направи визията ви по-романтична. Красивият акцент може да добавите към роклите, полите, ризите, блузите, а защо не към дънките и останалите аксесоари. Към дантелата добавете и бродериите, високата талия при роклите и златото.

Вечерните партита на открито са специални през летните дни. Бъдете неповторими като Оливия Уайлд съчетавайки пищна рокля с късо вталено сако. Косите нека бъдат небрежни, гримът леко опушен, а бижутата оскъдни. Задължителен аксесоар е малката чанта тип клъч.

Не пропускайте и дългата рокля на флорални мотиви. Тя е подходяща за ежедневието или за вечерно събитие. Комбинирайте я с обувки на висок ток, чанта тип торба или малка чанта тип клъч.

Това, което наистина отличава Оливия Уайлд от останалите дами е, че тя умее да подчертава своята женственост добавяйки дантела, златни акценти, фини материи и бродерии, ефирни рокли, допълнени от грим съобразен със случая, но ненатрапчив и разбира се подходяща прическа. Именно тези важни акценти събрани в едно я правят модна икона.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
1. Много й е ръбаво и грозно лицето.2. Дрехите й са безвкусни парцали. Не знам какво може да се вземе от тях. Язък за парите дето струват.3. Последно - сини или зелени са й очите? Уточнете се, преди да пишете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време