Мода

Приказни обемни поли с висока талия

Как да ги съчетавате с останалата част от облеклото?

02.06.2014г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Те са красиви, изключителни и стилни и няма как да си позволите да не ги добавите към гардероба си – обемните поли с висока талия. Линия в модела при полите, която ще бъде изключително актуална за пролетта и лятото на 2014 година.

Обемните поли с висока талия са модел подходящ за всеки повод, както и за ежедневния стил. Ще ги откриете с дължина около коляното, над него, до средата на прасеца или такива, които покриват обувките ви.

Ако изберете подходяща дължина, може да направят силуета ви да изглежда по-издължен и грациозен (в такъв случай полата трябва да е дълга до земята).

Как да ги съчетавате с останалата част от облеклото?

Обемните поли с висока талия са комбинативни. Изберете памучна блуза на райе или с надпис, елегантна малка чанта и половинки обувки. Визия подходяща за вашето офис облекло или за всеки ден.

Следващото предложение също е подходящо за офис визия и за по-деловите дами. Комбинирайте обемната пола с висока талия с бяла риза, а акцента поставете в аксесоарите като добавите деликатен леопардов принт.

Свързани статии

Предложение, което е подходящо за вашите вечерни летни партита. Черният цвят е класически и с него няма как да сбъркате. Но, когато сте край морето, в града или на градинско парти, изберете нещо по-цветно като зелено, синьо, червено или на флорални мотиви, с геометрични фигури. Дължината на полата нека бъде до земята, а обувките на малък ток.

Леопардовият принт може да бъде и в горната част на облеклото – вталена блуза или топ. Добавете елегантни обувки на висок ток и слънчеви очила, разбира се с леопардов принт.

снимки: pinterest

Коментирай