Мода

Как да носим розово?

Без да се притесняваме от предразсъдъци за този цвят

23.07.2014г. / 08 26ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Розовото е много нежен и женствен цвят, стига да намерите точния нюанс за вас. Ако го носите правилно ще добиете чудесно свежо излъчване. Пък и в летния сезон носенето на черно, сиво, бежово и бяло омръзва. Всички искаме настроение и цвят! Защо не розово!

Много жени го избягват, защото не искат да приличат на Барби. Но тази погрешна асоциация може да бъде разбита само с няколко трика!

Как да носите розовото правилно?

Миксирайте с мъжки дрехи


Свързани статии

Е, не обличайте ризата на гаджето си! Това може да направите на друго място в друго време.

Розовото си импонира много добре с акценти, вдъхновени от мъжката мода като блейзери, жилетки без ръкав, кежуал вратовръзки в тонизираща розова палитра. За да не изглеждате лигаво в розов цвят, избирайте някои от тези аксесоари в съчетание с тъмен цвят.

Телесно розово


Най-добрият избор за летния загар на кожата е телесното розово. Ако тъкмо се връщате от почивка на плажа и сте добили тен, масленото телесно розово е най-подходящият вариант. Покажете смело горещото си деколте!

Наситено розово


За любителките на наситеното розово съветът е да го съчетавате с пясъчно сиво или екрю. Най-сигурният избор, ако държите на този цвят е рокля дюс с неутрален цвят обувка или сандал.

За по-смелите почитателки на наситеното розово подходящ ансамбъл е съчетанието на приблизителни нюанси с неутрална нотка. Например, ако блузата ви е в наситен дюс, изберете пола или панталон с розов акцент от същата гама, но с преобладаващ ненатрапчив тон.

Класическо розово


Костюм в бледорозово в стил Коко Шанел е стилен и професионален избор за деловите дами. Нежното светлорозово контрастира идеално с летния загар и подчертава остротата на погледа.

Прасковеното розово е перфектен вариант както в делова обстановка, така и в ежедневието. Чудесен завършек са аксесоарите в черно.

Флорални елементи


Чудесен начин да внесете момичешка свежест във визията си, избирайки розово, е да го съчетаете с нежна бяла окраска. Плажна рокля с розови флорални елементи върху бяла основа е прекрасен летен аутфит.

Нежна дантела


Розовата дантела, елегантно подчертаваща талията ви в комбинация с обувка от същата гама ви прави прекрасни и неотразими в горещия ден. Дори не ви е нужен грим, ако изберете този стайлинг!

Ако пък не сте почитателки на дантелата, бебешко розовият блузон, падащ свободно около формите ви, би стоял идеално на тена.

Снимки: Reuters

Коментирай