Мода

Превърнете обикновения шлифер в бутиков модел

Красива декорация с камъни върху връхната дреха

07.08.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: honestlywtf

Снимка: honestlywtf

Декорацията с камъни върху дрехите и аксесоарите е един добър начин да преобразите гардероба си с малко средства и минимални усилия. Споделяме една лесна идея за това как да превърнете обикновеното сако или шлифер в красив бутиков модел.

Трябват ви камъни и лепило за текстил. Камъни в различни размери и форми може да закупите от кинкалериите. Там се предлага и богат избор от такива, които може да залепите с помощта на ютия и такива, които се пришиват към материята.

Купете толкова камъчета в зависимост от това колко и как искате да декорирате дрехата. Ако искате да направите няколко различни конфигурации купете по минимум 10 камъчета от вид.

Добре е преди да ги фиксирате, да разположите няколко различни варианта на декорация върху материята. Щом изберете тези, които най-много ви допадат, остава да фиксирате камъните.

Тези, които трябва да се пришият, зашийте с подходящ цвят конец. Останалите залепете с ютия (трябва да бъдат специални камъчета за залепване с ютия) или с лепило. Изчакайте да изсъхнат добре. 

Снимка:  honestlywtf

Коментирай