Мода

Какво да облека днес

Пищност от цветя

11.08.2014г. / 08 07ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес

Флоралните мотиви са задължителен елемент това лято.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме няколко идеи, които ще ви покажат как десена на цветя може да бъде наистина красив и различен от всичко, което сте носили досега, стига да знаете как да го комбинирате с други акценти. 

В първото предложение не само има флорални мотиви, но и красива и също актуална за сезона ефирна дълга пола с висока талия. В нея преобладават цветовете слонова кост, наситено пепел от рози и няколко нюанса на зелено. Но по-характерното за модела е, че е в плисе.

Плисето е красиво, когато е комбинирано с точки, райе, цветя, каре, геометрични фигури и т.н. В гардероба на почти всяка дама има по една риза деним. Ризите деним чудесно се комбинират с подобна дълга пола.

Остава да обърнете внимание и на аксесоарите, които трябва да са в подходящ цвят. Добре е да изберете сандали на висок ток, а чантата може да бъде тип торба, такава, която да носите през едно рамо или тип клъч. За още повече разкош добавете и пищно колие с цветя. 

Във втората идея има невероятно нежно съчетание между три десена – райе, пеперуди и цветя.

Ако не намерите пола с подобно настроение, винаги долната част може да бъде с флорални мотиви, пеперуди или райе, а за горната да изберете противоположен десен. 

Свързани статии

Останалите аксесоари отново трябва да бъдат в подходящи цветове и да допълват визията.

В третата идея роклята в класическа линия с пищност от  цветя. Съчетана е с подходяща  малка чанта без дръжка, в цвят слонова кост със златни точки.

Точки и цветя? Защо не! Осмелете се! Точките могат да бъдат заменени от геометрични фигури, райе или отново цветя.  

Снимки: bloglovin/lillystyle

Коментирай