Мода

Какво да облека днес

Нещо в ярки цветове..

13.08.2014г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

За лятото на 2014 година ярките цветове в модата не спират да добавят настроение и екстравагантност. Ярко розово, електрик синьо, ярко зелено и оранжево и всички останали ще бъдат част не само от визията за сезона, но могат да се носят и през есента. 

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една смела комбинация от ярки цветове. 

Започваме от ризата, която е от ефирна материя, което я прави изключително актуална. Линията и моделът са свободни, което означава, че ще ви бъде и удобна за носете, тъй като ще осигурява прохлада в летните горещини.

Изберете я в коприна, памук, вискоза и в краен случай в полиестер. Подобни ризи могат да бъдат част от вашата морска визия или от ежедневното облекло. В двата случая трябва да изберете подходящо допълнение, което да носите под нея, като горнище на красив бански, фино бюстие или потник.

  

Настроението в тази визия идва от съчетаването на тези два красиви цвята. Моделът е избрал бюстие в оранжево, което се допълва от колието в комбинация от оранжево и розово. За долна част изберете дънки, къси панталонки или пола в изчистени цветове или с флорални мотиви.

Чорапи на този етап не са ви необходими. Тях запазете за есента. За да допълните яркостта на имиджа, нека сандалите също са в ярък цвят, като синьо, зелено, жълто, червено, лилаво т.н.

На тази визия биха си подхождали аксесоари, в които преобладава златният акцент. Изберете пищни бижута и чанта, която е с дълга дръжка напомняща верига. Свежо, красиво и секси за лятото и началото на предстоящата есен. 

Снимки: keikolynn

Коментирай