Мода

Какво да облека днес

Пола на плисе

18.08.2014г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме красотата на плисето в съчетание с друг актуален за сезона акцент - животинският принт. Дългите плисирани поли или широки плисирани панталони от ефирни материи са подходящо облекло както за вашата ежедневна визия, така и за вечерно парти.

Плисето дава една особена изисканост, а когато е комбинирано с десен, който е пълна противоположност на него, се получава такъв интересен имидж. Изберете пола (или панталон) в плисе в желаната от вас дължина и линия.

Може да бъде права или асиметрична. Моделът е добавил за горна част ефирна риза с къс ръкав, която е с деликатен и ненатрапчив животински принт. Леопардовите щампи имат разнообразни варианти, затова изберете най-подходящия  за вас.

Разбира се може да добавите и принт на зебра. Независимо дали полата е с висока или ниска талия горната част трябва да не бъде пусната върху колана. Дали да съчетаете подобна визия с колан?

Ние бихме пропуснали поставянето на толкова широк и крещящ аксесоар. По-семпъл вариант  е тънкото кожено коланче, но дори и да не го поставите визията пак ще изглежда стилно.

Останалите аксесоари изберете в подходящи цветове, гримът също трябва да е съобразен с това дали сте на парти или в офиса. 

Снимки: keikolynn

Коментирай
Свободно време