Мода

Гумените ботуши – хит за есен-зима 2014

Бъдете секси и забележителни

11.09.2014г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

С наближаването на есента, хладните и дъждовните дни ще бъдат все повече. Затова освен от подходяща връхна дреха ще се нуждаем и от подходящи обувки, като гумените ботуши или боти.

Ужасно много ги харесваме и можем да ги носим не само есента, но и зимно време, а по бутиците вече може да разгледате и първите предложения за сезона.

Гумените ботуши са секси, удобни и стилни и могат по много и различни начини да се впишат във вашата визия, дори когато искате да сте елегантна.

Предлагат се едноцветни, на точки, шарени, с животински принтове и т. н. Именно това тяхно разнообразие ги прави толкова комбинативни и предпочитани от дамите.

Споделяме няколко свежи идеи за това как да съчетаете гумените ботуши с останалата част от облеклото.

Първата идея е изключително свежа. Направете подобна визия като съчетаете пола с тюл, риза деним и късо кожено яке с гумени ботуши. Не забравяйте и за пищното бижу с много камъни.

Леопардовият принт и ефирните материи също се съчетават добре с ефекта на гумените ботуши и тази визия го доказва. В случая няма нужда от друг леопардов акцент, затова е добре да изберете едноцветни ботуши.

Когато сте изцяло в черно, например може да си позволите да добавите гумени ботуши с животински принт.

Когато искате да бъдете елегантни в офиса, изберете красива рокля в класическа линия, обемна чанта и разбира се едноцветни гумени ботуши.

Свързани статии

Не забравяйте и закачливите десени като точки, райе, каре, цветя и т. н. В тази визия дамата е избрала рокля с райе с изчистени гумени ботуши. Когато искате да бъдете забелязани, добавете още един десен като точки например, които може да са върху ботушите.

Това е само една малка част от възможностите, които се откриват пред вас, когато искате да обуете вашите гумени ботуши. Те се съчетават добре и с дантела, къси панталонки, вталени дънки. Експериментирайте!

Снимки: Pinterest

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Me ( преди 9 години )