Мода

Какво да облека днес

Открийте разкоша на панделките

15.09.2014г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn

Снимки: keikolynn

Ако скоро сте правили шопинг разходка из бутиците, вероятно ви е направило впечатление, че хит сред бижутата са тези, които са декорирани с малки панделки. Панделките са секси, красиви и закачливи.

Те са мотив, който присъства не само при гривните, обиците, пръстените и герданите, но и в останалите аксесоари и облеклото. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една нежна идея с много панделки.

Моделът е с ефирна рокля от тюл в цвят шампанско, декорирана с деликатно блестящи панделки. Ако не намерите в бутиците подобна пола или рокля, може сами да добавите ефекта на панделките. Най-напред открийте своята пола с тюл, защото ще бъде актуална и през този сезон.

Отбийте се в кинкалерията и купете малки панделки от плюш, а след това деликатно ги пришийте върху материята. Разбира се не забравяйте и за бижутата във форма на панделки, като фините пръстенчета или колиета, завършващи с този акцент.

Свързани статии

Подобна рокля или пола от тюл би се съчетала чудесно с обувки на висок ток или тип балеринки, а по-смелите от вас могат да обуят любимите си кецове за още по-предизвикателно излъчване. Може да добавите и друг десен към панделките като цветя, райе, точки или както е в случая – чантичка с форма на коте.

Бъдете приказни като добавите панделки към вашия есенен гардероб.

Снимки: Keikolynn

Коментирай