Мода

Какво да облека днес

Кожен клин с дълга риза

26.09.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashionloft8.blogspot.com

Снимка: fashionloft8.blogspot.com

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме секси идея за визия в кожен клин. Клиновете са класическа част от облеклото и за есен-зима 2014-2015 ще бъдат част от колекциите на едни от водещите модни брандове. Особено актуални са тези, които имитират кожа.

Материята е гладка, леко лъскава, понякога има змийски щампи, а усещането когато ги носите е за комфорт. В имиджа, който ви показваме днес, моделът е съчетал такъв клин в черен цвят с дълга риза на цветя, като ако се вгледате в тях, ще видите, че те не са обикновен флорален мотив, а сякаш са дантелени.

За вашата комбинация може да изберете риза според предпочитанията ви, но определено визията би била по-свежа, ако добавите риза с интересен десен или в по-ярък цвят. Тук имаме черен клин и тъмносиня риза с елементи в екрю.

Подходящи обувки за такъв клин са кецове, тип балерина, боти на висок ток или класически модел като този. В случай, че имате нужда от връхна дреха, не забравяйте за вталеното кожено яке или сако.

Свързани статии

Подобни дълги ризи се съчетават красиво и когато са леко събрани с фино коланче. Не забравяйте и останалите аксесоари.

Подходящи са бижутата с повече камъни, обемните и пищни колиета, веригите, както и различна комбинация между тях. Чантата може да бъде компактна и да я носите през едно рамо или тип торба. Шапката ще направи имиджа още по-впечатляващ затова заложете на красивите есенни шапки с мека периферия.

Снимки: Fashionloft8.blogspot.com

Коментирай