Мода

Какво да облека днес

Класически моден сблъсък на десени и цветове

07.11.2014г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Петък е лежерен ден, в който забравяме за дрескода на работното място. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа комбинация между няколко класически десена в съчетание с яркостта и красотата на розовото.

За тази визия ще ви трябват класическите бяло и черно. Започваме от блузата, която може да бъде черна риза, фин пуловер или памучна блуза. Съчетайте я с пола с висока талия, която да е в черно-бяло каре, на точки или флорални мотиви.

Материята на полата може да е от вълна, памук, неопрен, да се разкроява, да има басти. Линията съобразете според вашата фигура. Добавете повече контраст и настроение с чорапогащник в наситенорозово, малина или комбинация от двата цвята.

Добавете и колан, който да е ластичен, с красива катарама или кожен. Коланът също е добре да бъде в контрастен цвят като червено, оранжево. Тези два цвята си подхождат чудесно с розовото. Връхната дреха нека бъде вталено кожено яке или класическо палто.

Свързани статии

Подходящи обувки са половинките или изчистените кожени боти. Акцентите в тази визия са не само ярките цветове, но и десените. Шалът и полата са с два различни вида каре, а чантата е в по-едър пепит. Класически моден сблъсък на десени и цветове.

Снимка: Keikolynn.com

Коментирай