Мода

Какво да облека днес

Цветно и вълнуващо начало на седмицата

10.11.2014г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Ако понеделник не е най-любимият ви ден от седмицата, облечете нещо цветно, сложете най-важния аксесоар – усмивката и започнете седмицата с настроение. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме идея за едно цветно и вълнуващо начало на седмицата.

Когато искате да презаредите с положителна енергия, изберете зелено. За повече страст и креативни идеи през деня изберете нещо в червено или лилаво. Синьото ще ви даде релакс в движение. Жълто и оранжево са за позитивна нагласа.

А когато всички тези ярки цветове се съберат в една визия, денят ви ще бъде наистина успешен.

Започнете от роклята, която да бъде в много и ярки цветове. Всякакви десени са разрешени като флорални мотиви, каре, ромбоиди, точки или комбинация от повече от един десен.

Ще имате нужда от плътен чорапогащник, който може да бъде в различен цвят от класическото черно. Ако роклята съставлява палитра от цветове, изберете цвят за чорапогащник от някои от цветовете на роклята.

Свързани статии

Ако времето е дъждовно, най-добре съчетайте роклята с подходящи гумени ботуши. Половинките обувки на ток или боти също подхождат, стига да не вали.

Не забравяйте за тънкото кожено коланче, което също трябва да е в ярък цвят. Връхната дреха нека бъде класическо палто. Моделът е избрал необикновено зелено, което прави визията още по-интересна, което е допълнено от кожена чанта в още по-красив син цвят.

Снимка: Keikolynn

Коментирай