Мода

Какво да облека днес

Нещо в златно

10.12.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn

Снимки: keikolynn

Тази зима ще добавим в гардероба си не само разкоша на ярките цветове, но и магията на златните акценти. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две идеи за визия подчинена на златните елементи.

Първата визия е подходяща за онези дами, които искат да се чувстват удобно и секси през целия ден. Изберете вашата пола или панталон в цвят старо злато. Неговият матиран ефект придава една ненатрапчива елегантност.

В почти във всеки моден бутик ще откриете ватирани блузи, които са декорирани със златни елементи, камъни, пайети. Нека вашата ефектна блуза да допълва долната част на имиджа ви. Злато може да добавите и в обувките, аксесоарите, но въпреки неговия чар и блясък, не минавайте границата на добрия вкус.

Съчетайте с фин чорапогащник, а върху него обуйте чорапи с дължина над коляното.

Втората визия е подходяща за офис облекло или вечерно парти. Изберете риза в черно, чиято материя е леко надиплена в предната част. Това набръчкване и високата яка ще бъдат актуални и за този сезон при ризите. Черното винаги си подхожда добре със златно.

Моделът е облечен със сукман, който има изключително интересен десен. Малките геометрични фигури сякаш се противопоставят на разкоша на ризата, но в същото време правят визията нежна и елегантна.

Свързани статии

За обувки бихме ви посъветвали да изберете класически черни ботуши, боти или половинки обувки. За да не претрупате визията, бъдете деликатни при избора на останалите аксесоари. Тук имаме геометрични фигури и точки върху чантичката.

Защо не! Осмелете се да съчетаете два различни десена за една неповторима визия.

Снимки: Keikolynn

Коментирай