Мода

Какво да облека днес

Нека декември бъде цветен за вас!

08.12.2014г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В мразовитите зимни дни имаме нужда от топли дрехи и ярки цветове. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две предложения за повече настроение и топлина през декември.

Открийте вашето топло палто в комбинация от ярки цветове.

Карето е класически десен, който никога няма да ви подведе, а в него ще изглеждате стилни и забележителни. При линиите на палтата този сезон запазено място имат отново класически модели като този.

Коланът е с висока талия, дължината е около коляното, а при някои има и допълнителен разкош под формата на качулка, която може да замени зимните шапки, ако не носите такива. Баретката също е класически елемент, който ви съветваме да добавите към вашите зимни аксесоари.

Свързани статии

Времето все още е сухо и може да си позволите да обуете стилни боти в комбинация от лак и кожа, разбира се в ярък цвят, които да подхождат на настроението на палтото. Този модел палто се съчетава чудесно с поли и/или рокли с дължина около или над коляното, или класически панталон.

Втората визия също е подчинена на едни от най-красивите и ярки цветове – лилаво, жълто, оранжево, цвят горчица, бордо, синьо. Осмелете се да добавите повече настроение. Завършете имиджа с подходяща връхна дреха и подходящи шал и шапка.

Не забравяйте, че цветовете често могат да променят сивотата на деня и да го направят изпълнен с повече настроение и красота. Нека декември бъде цветен за вас!

Снимки: Keikolynn

Коментирай