Мода

Магия в червено!

За вълшебна празнична визия

28.12.2014г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Червеното е красиво във всичките му нюанси, особено когато е съчетано със златни акценти и други допълващи го бляскави елементи като бродерии, мъниста, пайети и камъни.

Ако за празничния имидж сте избрали да облечете червена рокля, изберете такава, която да има декорации с дантела или златно или сребърно ламе. Вижте и следващите няколко добри предложения, които ще допълнят вашата червена празнична магия.

Специално внимание ще обърнем и на празничното бельо, което ще бъде секси, предизвикателно и закачливо. Червено-белите нюанси на бикините, сутиена и ефирните нощници са украсени от бели пухчета, дантела и много панделки.

Не забравяйте и за раираните елфски памучни чорапи над коляното и високите токчета. Те ще издължат допълнително силуета ви.

Празниците никога не биха били толкова вълнуващи, ако в гардероба ви нямате пуловер, жилетка или аксесоари с типично зимните мотиви, като еленчета, звездички, Дядо Коледа и т. н. Не само, че топлят, но правят зимните дни наистина вълшебни. Подобни пуловери са изключително комбинативни, а следващата идея ще ви покаже как да ги съчетавате.

Свързани статии

Дами, не забравяйте и за маникюра. Колкото повече червено носите в навечерието на празниците и посрещането на новата година, толкова повече късмет ще имате през следващата. Червеният маникюр отново е декориран с много зимни елементи, камъни и блясък.

Червените багри върху устните ще ви превърнат в изкусителките на вечерта. Не пропускайте да добавите кадифено червено върху устните, а защо не и малък аксесоар в косите в същия цвят.

Снимки: Reuters, thinkstock, pinterest, thenailasaurus.com

Коментирай
Свободно време